Home › Forumuri › Programul de edificare si echipare › Intrebare luna Iunie 2018 › Răspunde la: Intrebare luna Iunie 2018
Salutare tuturor!
Dupa parerea lui Tozer ” rugaciunea era cea mai sacra ocupatie in care se putea angrena un om” si din asta putem intelege de ce el a pus atat de mare pret pe rugaciune.
De asemenea am observat ca Tozer se ruga pentru toate lucrurile, problemele spirituale legate de lucrare cat si lucrurile banale, cum a fost situatia in care s-a rugat ca Dumnezeu sa-l calauzeasca atunci cand trebuia sa cumpere acele becuri speciale. El nu il excludea pe Dumnezeu nici din cele mai banale si pamantesti activitati si decizii pe care trebuia sa le ia.
Un alt lucru interesant la Tozer era faptul ca el obijnuia sa noteze gandurile pe care le avea si ideiile pe care Dumnezeu i le descoperea in timpul rugaciunii.
Rugaciunile sale purtau urmatoarele caracteristici: onestitate, sinceritate, umor si intensitate.
Ce mi s-a parut un pic ciudat a fost situatia in care Tozer era „intr-o conversatie profunda cu Dumnezeu” si cand a sunat telefonul a intrerupt rugaciunea si a vorbit 20 de minute iar apoi a revenit la ruaciune. In zilele noastre pare o lipsa de respect fata de Dumnezeu sa faci asa ceva….dar cred ca fiecare trebuie sa actioneze dupa incredintarea pe care o are in momentele respective.
Cel mai important este sa practicam rugaciunea asa cum Domnul ne calauzeste pe fiecare, atat in biserica dar cu atat mai mult acasa.
Va doresc o saptamana binecuvantata!!!!