Home › Forumuri › Programul de edificare si echipare › Intrebare luna Iunie 2018 › Răspunde la: Intrebare luna Iunie 2018
Dupa cum spunea si Cristi,rugaciunea sj mie imi lipseste,cel putin in ultima vreme rugaciunile nu mai au nicio profunzime.Intr-o cugetare spunea: ” se pare ca ne-am obisnuit cu rugaciuni care nu infaptuiesc nimic.Dumnezeu inca aude rugaciunea si toate fagaduintele sunt inca valabile,cu toate acestea,noi continuam intr-o stare muribunda.Poate sa ne spuna cineva motivul?”
Rugaciunile lui Tozer purtau aceleasi caracteristici ca si predicile lui: onestitate,sinceritate,umor,intensitate.
Ceea ce mi se pare ca nu mai fac si rugaciunile mele sunt la ore fixe,dimineata si seara,Tozer ce facea: ” Cea mai mare parte a fiecarei zile o petrecea luptandu-se cu Dumnezeu in rugaciune..Dupa cum se roaga un om,asa este el..In rugaciune,vorbesti cu Dumnezeu,nu oamenilor!..Adesea,cand Tozer se ruga,oamenii simteau ca Dumnezeu este chiar langa el.”
Cred ca imi lipseste tare mult partea aceasta si doresc sa o refac si sa petrec mai mult timp in rugaciune cu El asa cum a facut si Tozer.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!